MARIO GOOSSENS – 26 FEBRUARI

Mario Goossens speelde bij The Hoodoo Club, Noordkaap, Monza, Hooverphonic… en dan vergeten we er nog een hele hoop.

Hij is ook een veel gevraagd studiomuzikant en producer (Black Box Revelation, Steak Number Eight, Anton Walgrave, Team William…)

In 2010 werd hij bij de Mia’s bekroond tot Beste Muzikant, maar iedereen kent hem natuurlijk als de drummer van Triggerfinger.

Kom naar de gezellige en vooral leerrijke zondagnamiddag van Sundaybeatings !  Kom te weten waar Mario zijn inspiratie haalde, hoe hij zich voorbereidt, waar hij les volgde en waarom iedereen met hem in de studio wil.

Beperkt aantal plaatsen, dus graag reserveren via sundaybeatings@gmail.com

Waar: Drumkot, Lage Weg 245, 2660 Hoboken

Wanneer: 26 februari

Start: 14:00u

Einde: 17:00u

Prijs: 20 €

About sundaybeatings

Sundaybeatings werd in het leven geroepen door Davy Deckmijn & Wim Van der Westen, met als bedoeling om terug een hechte drumcommunity uit de grond te stampen. Wat kan je verwachten op Sundaybeatings? Een gezellige namiddag onder drummers waar je eens kan zien hoe andere drummers te werk gaan. Waar halen ze hun inspiratie, waar volgden ze les, waarom worden ze gevraagd door grote bands… Dit is de zondagnamiddag voor iedereen die bezeten is van drummen. Zowel voor amateurs, liefhebbers, gevorderden, pro’s of iedereen die eens graag een drummer aan het werk ziet.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment